Köket!

Den enda nackdelen med huset är att köket är litet, det är inga problem att fixa finns möjlighet till att slå ut vägg och öppna upp och slå ihop kök, vardagsrum & matrum. Då skulle det bli riktigt stort och bra, någon gång i framtiden så ska det göras men det rör sig om så många år framöver så det är inget vi går och tänker på.
 
Trots det lilla utrymmet så har vi fått till det riktigt bra, ett litet klaffbord med 2 stolar som vi fick av min frus ena syster. Det är ett Ikea bord som hon köpte för något år sedan som är i nyskick. Finns ändå rätt så mycket arbetsyta att hålla på med och lucorna och lådorna räcker till precis men det är lite trångt på sina ställen. Nackdelen är att saker som elvisp,brödrost, matberedaren m.m står på väldigt jobbiga ställen, måste ta ut alla saker ibland för att komma åt den ena.
 
Finns 1 till klaff som man kan fälla ut. och då blir det cirka 30cm längre. Vet att fönstret ser tomt ut men då katterna hoppar upp på stolen, går över fönsterbrädan och sedan upp på diskhon för de dricker vatten ur kranen har vi valt att inte ha något stå där.
 
Kaffehyllan, då min fru inte dricker kaffe är en Tassimo riktigt smidig. Kaffebryggaren tas bara fram när det kommer många hit som vill dricka kaffe.
 
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0