Projekt Sekretär Klart!

Hade en massa strul med uppladdning av bilder tidigare så jag ruttnade totalt på bloggen. Tar nya krafttag och publicerar lite av det som hänt härhemma.
 
Sekretären är klar! Resultatet blev riktigt bra, jag kunde nog inte fått det bättre med tanke på att det var första gången som jag "renoverade" en möbel.
 
Hittade beslagen av en slump på biltema, de såldes i 4-pack för 49:- De är aningen större än de andra som sitter på men med tanke på att de skulle sitta på helt andra "postioner" än vad de andra gör så chansade jag och köpte de. Färgen på dessa är antikmässing så de matchar till 95% med orginalen. För de priset kunde jag nog inte ha lyckats bättre, är hur nöjd som helst. Såg att de även hade en massa andra olika beslag och lådhandtag så nästa gång det är dags för något projekt så kommer jag besöka Biltema igen.
 
Det är fortarande lite tomt på väggen då tavlorna jag hade inte passade så bra som jag hade hoppats på. De får vara såhär sålänge och den någon dag snubblar man säkert över något som kommer fungera kalasbra ovanför sekretären.
 
Klart, utan nya beslagen!
 
Nya beslaget på lilla lådan
 
Klart
 
Ursäkta bildkvalitén, fotat med mobilen med dålig ljuskälla.
 
Tidsåtgång:
Demontering: 30 minuter 
Slipning: Cirka 3 timmar (kunde säkert kortas ner med en bättre planslip)
Målning: 3 x 1.5 Timma
Montering: 1 TImma
 
Totalt: 9h
 
Kostnad:
Sekretär: Gratis
Slippapper: 40:- K-rauta
Lackfärg: 169:- Coop Forum
Beslag: 49:- Biltema
 
Totalt: 258:-
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0