Trappbelysning

Något som jag tycker är riktigt roligt är belysning och försöker lägga rätt mycket tid på att få det riktigt bra i varje rum. Jag vill gärna ha många små ljuskällor så det blir ett behagligt ljus att vistas i men även kunna tända så det blir riktigt ljust.
 
Då våran trapp är lite läskig att gå ner för, speciellt i totalt mörker då den är välidigt brant så har vi alltid en lampa tänd under nätterna så det inte är helt kolsvart i huset. Delvis för våran skull om vi vaknar och måste gå på toa eller dricka ett glas vatten och även för våra extremt klumpiga katter som har problem med trappan i dagsljus =)
 
Vi har en vägglampa sitter när man kommer upp för trappan till höger ovanför en dörr, den har vi tidigare haft tänd. Lyser upp lagom mycket nackdelen är att den även lyser in lite i sovrummet och det var någon som vi störde oss på. Så en dag efter jobbet stannade vi förbi på Kjell & Company och köpte med oss en 5m lång LED-list hem. Efter 45min så var den på plats, det var inte den snyggaste installationen jag gjort men det ser ok ut och den fyller sin funktion. Någon dag ska jag göra om det från början men det får bli senare framöver.
 

 
 
Kostnad för detta var 499:-
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0